Neno Belan & Fiumens, Dellboys, Koktelsi, grupa Venus i Klapa Cambi na ovogodišnjem Ribarskom Danu

Ovogodišnji Ribarski dan će održati od petka 04. do nedjelje 06. Kolovoza uz bogat koncertni program.


Tradicionalno, prvi vikend u kolovozu (od petka 04. do nedjelje 06. kolovoza 2023.) rezerviran je za tri dana ispunjena zabavom, kulturom, tradicijom, gastronomijom i sportom. 

Ribarski dan jedna je od najdugovječnijih otočnih manifestacija, koja se u Baški organizira još od davne 1910. godine!  Manifestacija koja je započela kao natjecanje među mještanima, sada je centralni dio bašćanskoga ljeta, koju mnogi s radošću iščekuju i vjerno joj se vraćaju.

Ove godine uz tradicionalna događanja i posebne gastronomske ponude ribljih menija za sve ljubitelje kvalitetne hrane, očekuju nas i 3 večeri koncerata na Staroj Rivi.

U petak 4. kolovoza nastupit će grupe Koktelsi i Dellboys.

Koktelsi su bend s područja Kvarnera prepoznatljivi po energičnim nastupima, kostimiranju i autentičnom izričaju na čakavskom dijalektu dok su Dellboys cover bend i sviraju 50′ 60′ 70′ 80′ rock, rock ‘n’ roll, rockabilly, country glazbu.


U Subotu 5. kolovoza očekuju nas nastup Grupe Venus te Nene Belana & Fiumens.

Grupa Venus peteročlani je sastav iz Rijeke a postoje 15 godina. Pogledajte njihov singl iz 2018.


Neno Belan & Fiumens riječki sastav kojeg ne treba posebno predstavljati, nažalost otkazao nam je nastup prošle godiine zbog korone ali mi jedva čekamo da ga vidimo ove.U nedjelju će nas na Staroj Rivi zabavljati uvijek dobro došla klaba Cambi.

U petak i subotu koncerti počinju u 20:30 dok u nedjelju početak koncerta je u 21h.

Similar Posts